Logistika in administrativne storitve

posebne dobave in položnice

Središče uspeha.

 

Zaradi različnih vrst dostave v zdravstvenem sistemu in različnih zdravstvenih zavarovalnic je MED TRUST razvil poseben dostavni sistem.

MED TRUST skrbi za bolnike zdravstvenih zavarovalnic od trenutka, ko jim zdravnik predpiše recept v bolnišnici ali v ordinaciji in jih nato oskrbuje vsako četrtletje ali vsakih šest mesecev. Poleg tega so možne tudi dodatne dobave v nerednih presledkih, da zadovoljimo povečane potrebe bolnikov.

Za velik del posebnih administrativnih storitev, ki jih nudimo, obremenimo zdravstvene zavarovalnice. To na zahtevo opravljamo mesečno in predložimo podroben in razčlenjen seznam opravljenih storitev.

MED TRUST opravlja tudi storitve dostave in zaračunavanja za velika podjetja farmacevtske industrije in medicinske tehnologije. Naš center za pomoč strankam na sedežu podjetja takoj in učinkovito poskrbi za naročila in povpraševanja strank. Vsi izdelki za dostavo se hranijo in odpošiljajo iz MED TRUSTOVEGA logističnega centra. To zagotavlja, da vsa naročila zapustijo skladišče še istega dne in da jih stranke navadno dobijo naslednjega dne.