MED TRUST - Vaš strokovnjak za sladkorno bolezen

O nas

Trije dobri razlogi, zaradi katerih
smo za vas močan partner:
zamisel, posvetovanje in podpora.*

 

MED TRUST je usposobljen in zanesljiv dobavitelj, da zadovolji kakovostne potrebe sladkornih bolnikov v Sloveniji.

Pri nas so ljudje v središču vseh naših prizadevanj. V tesnem sodelovanju z odgovornimi zdravniki svojim uporabnikom ponujamo individualne rešitve za vsako situacijo.

Hkrati naša ekipa podpira ljudi, zaposlene v zdravstvenem sektorju v bolnišnicah in zdravstveni negi z obširnimi storitvami, da hitro in varno uvedejo koristne novosti v vsakdanje zdravniško življenje.

Veseli nas, da smo vaša zaupanja vredna povezava v zdravstvenem varstvu.

 

 

 

 

O MED TRUST Avstrija

Podjetje MED TRUST, ki sta ga leta 1997 ustanovila Silvia in Werner Trenker, je v zadnjih dvajsetih letih močno zraslo na več kot sedemdesetih trgih. Sedež družinskega podjetja je v mestu Marz, Gradiščansko, Avstrija.

Največ pozornosti posvečamo blagovni znamki Wellion. Z njo smo se v svetu uveljavili kot avstrijski proizvajalec medicinskih pripomočkov in diagnostike in vitro za različna področja zdravstva, še zlasti pa za sladkorno bolezen. Zelo smo zadovoljni, da veljamo za prepoznavnega in zanesljivega partnerja, ki se nenehno razvija z inovativnimi zamislimi. Naš cilj ohranjanja stalnosti, celovitosti, poštenosti in trajnosti se kaže v naših izdelkih, vrhunskem svetovanju in storitvah.

To je verjetno tudi razlog, da smo prejeli številne nagrade, med njimi leta 2016 nagrado za najboljšo inovacijo zvezne dežele Gradiščansko (v skupini “SME” za "Wellion Mobil"), leta 2010 drugo mesto med vodilnimi avstrijskimi podjetji (po razvrstitvi Gradiščanskega v skupini srednje velikih podjetij Goldener Mittelbau) in leta 2011 nagrado STEP za uvrstitev med 20 najboljših.

* Najvišja kakovost je za nas samoumevna.